12 Dec 2017

Systemutvecklare – Produktspecialist

Vårt utvecklingsteam söker medarbetare som kan bidra med ett kunnande inom mjukvaruprogrammering och support till våra interna och externa kunder.

Vi söker en nyfiken och kreativ person som gillar omväxling och utmaningar på jobbet.

Vårt utvecklingsteam söker medarbetare som kan bidra med ett kunnande inom mjukvaruprogrammering och support till våra interna och externa kunder. Kunskaper och eventuella erfarenheter inom Linux-, JAVA-, ModBus-, PLC-programmering och om Windows-miljöer är vad vi söker. Att kunna förstå hårdvara – mjukvarainteraktionen och vad det får för konsekvenser, är något som vi värdesätter. Arbetsuppgifterna är på vår teknikavdelning där vi utvecklar produkter och håller i företagets IT miljö. Som produktspecialist ansvarar du för nyutveckling och underhåll av våra egenutvecklade produkter.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen på plats i Kvänum där vi har vårt huvudkontor, men kundbesök i Sverige samt hos våra dotterbolag i övriga världen förekommer. Kunskaper i engelska förutsätts, samt att skapa dokumentation, och då även på svenska. Adekvat utbildning för tjänsten erfordras, gärna högskolenivå.

Frågor om tjänsten besvaras av Rolf Andersson 0512-29126, 070-3929126, rolf.andersson@tornum.se eller Stefan Brax 0512-29104, stefan.brax@tornum.se.

Skriftlig ansökan märkt med ”Systemutvecklare” till rolf.andersson@tornum.se