22 Jan 2018

Systemkonstruktör/CAD-ritare

Vi söker en Systemkonstruktör/CAD-ritare till vårt projekteringsteam.

Vi söker en Systemkonstruktör/CAD-ritare till vårt projekteringsteam.

Som systemkonstruktör ingår du i projekteringsteamet som tillsammans med våra säljare och projektledare förser den nordiska marknaden med ritningsunderlag framtagna i Inventor och AutoCad.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att rita kundunika spannmålsanläggningar inom lantbruk och spannmålsindustrin för offert-, order och projektfaser. Detta är ett arbete där delar och komponenter sätts samman till ett funktionellt system för effektiv spannmålshantering. Här får du möjlighet att vara med och påverka utformningen av såväl större som mindre anläggningar i tätt samarbete med våra säljare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett brinnande teknikintresse och gärna ett intresse för agrosektorn. Vi tror även att du har en teknisk utbildning inom bygg och/eller maskin (eller har jämförbar erfarenhet inom området). Du har CAD-kunskaper, datavana och språkkunskaper i engelska, i tal och skrift. Du är resultatinriktad och en kreativ problemlösare som har förmågan att kommunicera och hitta lösningar. Vi söker dig som är en lagspelare och tillsammans med dina kollegor arbetar för att lyckas i uppsatta mål.

Vill du veta mer? Kontakta Projekt och försäljningschef Rickard Johansson på telefon 0512-29151 eller 073-6429151. Skriftlig ansökan till rickard.johansson@tornum.se

Löpande bearbetning av ansökningar.